Rideture

Vores rideture

Vælg mellem 6 ture

Vi tilbyder fem forskellige rideture der passer til alle. Lige fra nybegynder til den rutinerede rytter.

DKK 195 ,-

Denne tur egner sig perfekt til børn som gerne vil prøve at ride. Turen er ikke så lang, hvilket gør den velegnet for børn eller voksne der vil have oplevelsen af, at sidde på en hesteryg, men måske ikke helt har mod eller tålmodighed til, at begive sig ud på en længere tur. Dette er en smuk og let tur, som hele familien nemt kan både ride og gå med på.

DKK 350 ,-

Denne tur egner sig perfekt til hele familien, selvom man muligvis ingen heste erfaringer har. Turen foregår i et roligt tempo alle kan være med på, igennem et helt fantastisk smukt terræn, hvor man kan opleve Hammershus helt tæt på fra hesteryg. Det er en unik oplevelse som vil gøre Hammershus besøget til noget helt specielt.

DKK 350 ,-

Ønsketuren er for rytterne som har redet før, men ikke er rutinerede i galop. På turen kan man opleve den flotte bindingsværks gård Hammersholm samt komme helt tæt på Nordens største sted med Helleristninger ved Madsebakke.

Der rides i varieret terræn som byder på åbne græs arealer og en masse i skov. Undervejs kommer man forbi flere udkigspost med den skønneste udsigt og bl.a. Hammershus, havet og Allinge.

Turen foregår primært i skridt og med gode trav strækninger undervejs.

DKK 450 ,-

Hammerturen er for alle rutinerede ryttere der gerne vil ud og opleve den smukke natur på Hammerknuden. Turen byder både på åbne eng arealer, store lyng områder, flot havudsigt og selvfølgelig kuperet terræn i det gamle klippe landskab. Rideturen starter ved hammersøen hvorfra man rider direkte hen til Hammerknuden. Her foregår det meste af turen som tilsidst afsluttes med en ridetur i vandet, såfremt vejret tillader det. Turen foregår både i skridt, trav og lidt galop, derfor skal man havde prøvet dette før for, at kunne komme med på denne turen.

 

DKK 660 ,-

Denne tur er for den rutinerede rytter, som gerne vil prøve at ride i de fantastisk og specielle omgivelser omkring  Hammershus. På denne tur rider man op til slotslyngen og rider rundt i det smukke terræn. Denne tur er en helt særlig oplevelse, som selv en meget erfaren rytter kan blive imponeret over. Det gamle uberørte terræn, hvor klipper springer op overalt, er en oplevelse helt for sig selv, som skal prøves fra heste ryg.

Følg os
da_DKDanish