Om os

Om os

Vi er et team bestående af 6 guider, 23 heste og en masse hjælpere, som holder til i den skønne natur tæt på Opalsøen.

Vi elsker at tilbringe vores tid hos hestene og ved intet bedre, end at nyde den fantastiske natur fra hesteryg.

Denne oplevelse vil vi gerne dele med så mange som muligt. Derfor har vi dette firma, som giver alle mulighed for at få den samme oplevelse. Vi lover at vi gør vores bedste for at din tur vil blive en oplevelse for livet.

Jeg kommer fra Svaneke, hvor jeg er opvokset på min forældres rideskole kaldet Stutteri Hesteklewa. Jeg har haft med heste at gøre så længe jeg kan huske, derfor har ridning altid været min helt store passion. Mine forældre har haft turridning i Svaneke i mange år, hvilket jeg altid har været en stor del af.

I år 2018 opstod muligheden for, at starte turridning her ved Hammershus, den chance greb jeg med det samme, da der jo ikke findes noget skønnere sted i Danmark.

Jeg glæder mig til at give jer en fantastisk oplevelse og jeg håber i vil nyde det.

Daglig leder

Jeg hedder Nanna og er 25 år gammel.

Jeg har redet hele mit liv da jeg var 9 år gammel, fik jeg min egen pony og lige siden da har jeg haft heste. Hestene er en stor del af mit liv og min hverdag. Jeg elsker at bruge tiden sammen med hestene. At bruge tid sammen med heste er noget helt specielt, det giver mange fantastiske oplevelser og man bliver altid i godt humør af at bruge tid sammen med dem.

Jeg ser meget frem til at vise jer rundt i Bornholms flotteste natur set fra en hesteryg. Jeg håber I vil nyde denne fantastiske oplevelse lige så meget som os.

Samarbejdspartnere

Nørregårdsvejen 1, 3740 Svaneke

Stutteriet som holder til i en gammel bindingsværksgård – Nørregård – lige udenfor Svaneke, er til daglig en rideskole, hvor de om sommeren tilbyder turridning. Ejerne Anne Marie Kaas og Kennet Hemmingsen har vi et godt og tæt samarbejde med heste.

 

Nørregård har turridning i alle former og varianter. Hvis i skulle komme forbi Nørregård kan i til hver en tid bestille en tur eller noget undervisning. Ring blot til Anne Marie Kaas på 3035 3889 eller gå ind på deres hjemmeside.

mere får
Bjergebakkevejen 2, 3700 Rønne

Når man bevæger sig rundt i området omring Hammershus, så kan man ikke undgå at se en enten får, geder eller kvæg. Dyrene bruges til afgræsning, for at holde beplantningen nede. Dyrene ejes af Jan Seerup, som i kan besøge på Den Bornholmske Gårdbutik eller på hans Facebook side: Den Bornholmske Gårdbutik.

 

Den Bornholmske Gårdbutik holder til på LL. Bjerregård lige udenfor Vestermarie. Her kan købes alt fra Bornholmsk juice, moste, frugt og grønt, strikke varer, skind og et stort udvalg af udskæringer fra kvæg, får, ged, lama og svin.

moellevigen_uroert-natur-set-fra-havet_10-6-2011_michael-stoltze_naturstyrelsen
Rømersdal, Ekkodalsvejen 2 3720 Aakirkeby

Naturstyrelsen ejer jordene omkring Hammershus, heriblandt de arealer vi rider på. 
På deres hjemmeside kan I finde masser af oplysninger om, hvad I kan opleve på Hammershus. Her kan I også finde information om parkeringsforhold og arrangementer på og omkring Hammershus.
Her kan også hentes folder om Hammershus og andre spændende historier om området.

Naturstyrelsen hjemmeside finder i her.

Gå til rideture her

Følg os